DESPRE NOI

PESTE 24 ANI DE EXPERIENTA

Ce este Metastil?

Metastil este marca inregistrata a firmei S.C. A D Concept 2000 S.R.L. care a fost fondata in anul 1994, fiind o firma specializata in confectionarea si montarea de produse din inox, fier, fier forjat, otel si alama la cererea clientului.

Ce facem?

Producem orice tip de confectii din diferite materiale feroase (inox, fier forjat, otel, si alama) conform cerintelor clientului.

Ce ne recomanda?

Portofoliu de lucrari si experienta dobandita in 24 de ani de activitate.

CUM LUCRAM?

EXECUTAM PRODUSE UNICATE

Proiectele se realizeaza la cheie.

STUDIU

Culegearea datelor de la beneficiar de pe teren, se efectueaza analiza pentru diferite materiale, produse similare si analiza functionala.

DESIGN

Prefigurare a solutiilor intr-o maniera tehnico-artistica, se realizeaza schite alb/negru sau color, se produc randari/simulari cu produsul cerut.

PROIECTARE

Redactarea unor desene de executie,folosind cotatii conforme scarii de reprezentare , materiale, profile si unghiurile de imbinare pentru fabricarea in atelier a produsului finit.

PRODUCTIE

Executarea reperelor, ansamblelor si subamsablelor in concordanta cu proiectul elaborat anterior, produsul se supune la teste de calitate si rezistenta.

MONTAJ

Transportul si montarea se efectueaza cu personal profesional calificat, in timp util, respectand planul de executie al produsului. Efectuam curatenie la locatia clientului la finalizarea montajului.

CLIENTI

+40 722 789 628

 
CERE OFERTA
Suna
Indicati locatie